Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κανονικά στο Μουντιάλ ο Γκερέρο!

Κανονικά στο Μουντιάλ ο Γκερέρο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2018 17:00
Το Ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο αποφάσισε να αναστείλει την τιμωρία του Πάολο Γκερέρο για χρήση κοκαΐνης, το οποίο σημαίνει πως ο αρχηγός του Περού θα δώσει κανονικά το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ευχάριστα νέα για την Εθνική του Περού, αφού ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, Πάολο Γκερέρο θα δώσει κανονικά το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Υπενθυμίζεται πως πριν δύο εβδομάδες, το CAS αύξησε την ποινή αποκλεισμού του 34χρονου για χρήση κοκαΐνης απ' τους 6 μήνες στους 14, παρά το γεγονός ότι αναγνώρισε ότι ο Περουβιανός δεν προχώρησε σ’ αυτή την ενέργεια για να βελτιστοποιήσει τις επιδόσεις του.

Η απόφαση ξεσήκωσε αντιδράσεις από την FIFPro, ενώ οι αντίπαλοι του Περού στο Μουντιάλ (Γαλλία, Δανία και Αυστραλία) ζήτησαν μέσω γραπτής επιστολής στην FIFA να επιτρέψει στον Γκερέρο να αγωνιστεί κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τους «Ίνκας».

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν την Πέμπτη (31/5) αφού το Ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο αποφάσισε η ποινή να ισχύσει μετά το Μουντιάλ και έτσι ο αρχηγός της «μπλανκιρόχα» θα βρεθεί στην Ρωσία!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.