Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον «πάγο» το νέο γήπεδο της Τσέλσι!

Στον «πάγο» το νέο γήπεδο της Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2018 15:52
Με μια λιτή ανακοίνωση, η Τσέλσι γνωστοποίησε ότι βάζει επ' αόριστον στην άκρη τα πλάνα της για το νέο γήπεδο εξαιτίας «δυσμενούς επενδυτικού κλίματος»!

Η Τσέλσι είχε προχωρήσει σχεδόν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κατασκευή νέου υπερσύγχρονου γηπέδου στη θέση του «Στάμφορντ Μπριτζ», έχοντας πάρει και την απαραίτητη έγκριση του πλάνου από τον δήμαρχο του Λονδίνου.

Ωστόσο, μέσω λιτής ανακοίνωσης, οι «μπλε» γνωστοποίησαν ότι τα σχέδια για το νέο γήπεδο μπαίνουν στο… «ψυγείο» λόγω «δυσμενούς επενδυτικού κλίματος». Δεν αποκλείεται πάντως η συγκεκριμένη εξέλιξη να σχετίζεται με τις «παγωμένες» σχέσεις ανάμεσα σε Ρωσία-Αμπράμοβιτς και Αγγλία.

Όπως αναφέρει ο Άγγλος ρεπόρτερ των Times, Ματ Χιούζ, η απόφαση ήταν αποκλειστικά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς μετά την άρνηση της Βρετανίας να αποδεχτεί το αίτημα ανανέωσης της βίζας του. Όπως τονίζεται, το «αφεντικό» της Τσέλσι ήταν απρόθυμο να επενδύσει ένα ποσό πάνω του 1 δισεκατομμυρίου σε μια χώρα που δεν του επιτρέπεται να εργαστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνουμε σήμερα ότι βάζουμε στοπ στο πρότζεκτ για το νέο μας γήπεδο. Δεν θα γίνουν άλλα προκατασκευαστικά σχέδια και οποιοσδήποτε σχεδιασμός. Ο σύλλογος δεν έχει θέσει χρονοδιάγραμμα για την αναθεώρηση αυτής της απόφασης. Αυτή πάρθηκε εξαιτίας του τωρινού δυσμενούς επενδυτικού κλίματος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.