Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Ντέρμπι ο Λάμπαρντ

Ανέλαβε την Ντέρμπι ο Λάμπαρντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2018 15:28
Τα πρώτα του βήματα στην προπονητική ξεκινάει ο Φρανκ Λάμπαρντ, με τον θρύλο της Τσέλσι να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ως τεχνικός της Ντέρμπι Κάουντι.

Κίνηση με αρκετή δόση ρίσκου για την Ντέρμπι Κάουντι, η οποία προσέλαβε τον Φρανκ Λάμπαρντ ως αντικαταστάτη του Γκάρι Ρόουετ στον πάγκο της ομάδας. Ο τελευταίος ανέλαβε την Στόουκ μετά την αποτυχία των «κριαριών» να προκριθούν στον τελικό των πλει-οφ ανόδου και η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου στράφηκε στον θρυλικό μέσο της Τσέλσι.

Ο Λάμπαρντ έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και η νέα σεζόν θα είναι η πρώτη του ως προπονητής. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές, τόνισε τα εξής:

«Πάντα ήθελα να προπονήσω μία ομάδα με παράδοση και ιστορία όπως η Ντέρμπι Κάουντι, επομένως αυτή είναι μία τεράστια ευκαιρία. Αυτή είναι η πρώτη δουλειά μου ως προπονητής, αλλά έχω εργαστεί δίπλα στους καλύτερους προπονητές και πιστεύω πολύ στις δυνατότητές μου, αλλά και της ομάδας. Δεν είναι εύκολο να προπονείς μία ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά πραγματικά ανυπομονώ γι' αυτή την πρόκληση» δήλωσε μεταξύ άλλων ο 39χρονος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.