Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισμαέλ ο εκλεκτός του Απόλλωνα

Ισμαέλ ο εκλεκτός του Απόλλωνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2018 00:43
Ο πρώην τεχνικός της Βόλφσμπουργκ, Βαλεριέν Ισμαέλ είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 42χρονος τεχνικός με θητεία ως παίκτης στην Μπάγερν Μονάχου, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και παρουσιάστηκε από τη διοίκηση.

Εποχή Βαλεριέν Ισμαέλ στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 42χρονος τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της «Ελαφρά Ταξιαρχίας» και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Γάλλος υπήρξε κεντρικός αμυντικός με καριέρα σε Στρασμπούρ, Κρίσταλ Πάλας, Λανς, Βέρντερ, Μπάγερν και Ανόβερο και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2009.

Ξεκίνησε την προπονητή του καριέρα από τη β’ ομάδα του Ανόβερο (2011-2013), εν συνεχεία βρέθηκε στη β’ ομάδα της Βόλφσμπουργκ (2013-14, 2015-16), της Νυρεμβέργης (2014) και της πρώτης ομάδας της Βόλφσμπουργκ τη σεζόν 2016-17 όπου μάλιστα είχε παίκτη τον Βιεϊρίνια. Στους «λύκους» έμεινε για δεκαεπτά παιχνίδια και είχε 6 νίκες, 1 ισοπαλία και δέκα ήττες. Αποχώρησε στις 26 Φεβρουαρίου 2017.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:


«Πρώτα απ όλα, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Σας καλωσορίζω όλους, Στις πρώτες συζητήσεις που κάναμε μου δόθηκε μια θετική εντύπωση για να πάρω την απόφαση και να έρθω. Καθίσαμε όλοι μαζί να μιλήσουμε , ώστε να πάμε τον Απόλλωνα όλο και πιο ψηλά», είπε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε για τους στόχους του. «Σαν πρώτο και βασικό ήταν να έρθω να δω την ομάδα. Έχουμε πολύ δουλειά για να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα, μια οικογένεια. Ξέρουμε τι παίκτες θέλουμε, σε τι επίπεδο να δουλέψουμε και να τους πείσουμε να έρθουν».

Για το αν έχει εικόνα από το ρόστερ: «Δεν ξέρω ακριβώς όλο το ρόστερ της ομάδας, έχω όμως μία άποψη. Θα καθίσουμε με το τεχνικό επιτελείο να μιλήσουμε για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα. Αφού πάρθηκε η απόφαση να αναλάβω, από τώρα ξεκινάω δουλειά για να χτίσω μια νέα ομάδα. Σαν πρώτο και βασικό μας μέλημα είναι να φέρουμε καλούς παίκτες εδώ, να τους πείσουμε να έρθουν. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το σύστημα: «Μπορώ να παίξω πολλά συστήματά με την ομάδα. Πρέπει να πάρουμε πρώτα κατάλληλους παίκτες για το σύστημα που θα δουλέψουμε. Το σύστημα πάντα δεν μπορεί να είναι το ίδιο».

Για τις μεταγραφές και την προετοιμασία: «Δεν μπορούμε να πούμε ένα ακριβή αριθμό. Οι υπεύθυνοι της ομάδας γνωρίζω ότι είναι σε συζητήσεις να βρούμε ένα προπονητικό κέντρο. Πάνω απ’ όλα είναι η δουλειά με την ομάδα και μετά το προπονητικό κέντρο. Στον Απόλλωνα έχω δει ότι με λίγα πράγματα μπορούν να καταφέρουν πολλά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.