Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ: «Δύσκολο να αφήσω την ΑΕΚ αλλά ήταν επιτακτική ανάγκη»

Χιμένεθ: «Δύσκολο να αφήσω την ΑΕΚ αλλά ήταν επιτακτική ανάγκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2018 23:26
Ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάστηκε επισήμως από τη Λας Πάλμας και αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και την απόφαση του να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Εποχή Μανόλο Χιμένεθ και επίσημα στην Λας Πάλμας! Ο πρώην πλέον τεχνικός της ΑΕΚ παρουσιάστηκε από την ισπανική ομάδα και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στην απόφαση να αποχωρήσει από την «Ένωση»:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω την παρουσίαση μου με την αποχώρησή μου από το προηγούμενο σύλλογο που βρέθηκα. Πρέπει να πω ότι ποτέ δεν σταμάτησε να έχει θέση στην καρδιά μου η ΑΕΚ. Για μένα ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από την ΑΕΚ και μόνο η επιθυμία μου να γυρίσω στην Ισπανία έπειτα από έναν δύσκολο χρόνο με έκανε να δεχτώ την πρόταση που μου έκανε η Λας Πάλμας. Ήμουν ευτυχισμένος στην Αθήνα και δούλεψα πολύ σκληρά για να γίνω πρωταθλητής και να φτάσω στον τελικό Κυπέλλου. Mε δίδαξαν πολλά για αυτή τη νέα πρόκληση στη Λας Πάλμας. Έμαθα ότι με τη δουλειά μπορείς να πετύχεις πράγματα. Ευχαριστώ για τη στήριξη του συλλόγου και του κόσμου. Ευχαριστώ την ΑΕΚ, που θα την έχω πάντα στην καρδιά μου και την Λας Πάλμας που με επέλεξε για πρώτο προπονητή».

Για το πώς προέκυψε η Λας Πάλμας: «Ένας ενδιάμεσος επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο μου. Τους είπα ότι η πρώτη μου επιλογή ήταν να διαπραγματευτώ με την ΑΕΚ. Στη συνέχεια, όταν έσπασαν οι διαπραγματεύσεις, άκουσα τις άλλες προτάσεις, από τις οποίες αυτή που με ενδιέφερε περισσότερο ήταν της Λας Πάλμας. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο μου και δεν ήμουν ξεκάθαρος για αυτό, υπήρχε η επιτακτική ανάγκη να επιστρέψω στην Ισπανία».

Για τους Λιβάγια και Αραούχο: «Ο Λιβάγια έκανε σπουδαία σεζόν στην ΑΕΚ. Είχε εξαιρετική συμπεριφορά, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν του. Μακάρι να ανήκε στην Λας Πάλμας, αλλά ανήκει στην ΑΕΚ… Μίλησα στον Τόνι Οτέρο για τη συμπεριφορά του Αραούχο, δεν είναι ένας μικρός άγγελος, αλλά ένας φυσιολογικός τύπος, καλός άνθρωπος και αφοσιωμένος στην ομάδα. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει και θα πρέπει να κερδίσει στην προετοιμασία τη θέση του βασικού».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.