Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κάιπερς: «Δεν πάω στην ΑΕΚ, δε με σεβάστηκε»!

Κάιπερς: «Δεν πάω στην ΑΕΚ, δε με σεβάστηκε»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2018 22:30
Με δηλώσεις του σε βελγική ιστοσελίδα ο Ούγκο Κάιπερς αποκάλυψε ότι δεν θα πάει στην ΑΕΚ επειδή η πρόταση της «δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και στον μάνατζερ μου». «Ο Ούγκο πιέστηκε να υπογράψει», είπε ο ατζέντης του.

Ο Ούγκο Κάιπερς έκλεψε τις εντυπώσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Εργοτέλη, μετρώντας 22 γκολ σε 28 παιχνίδια στην Football League. Ο 21χρονος επιθετικός μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του (dhnet.be), όπου αποκάλυψε πως δεν θα υπογράψει στην ΑΕΚ παρότι η μεταγραφή θεωρούνταν δεδομένη:

«Δε θα πάω στην ΑΕΚ. Η πρόταση της ΑΕΚ δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και στον μάνατζερ μου, Ζακ Λιχτενστάιν. Δεν έχω πρόβλημα να μείνω ακόμη ένα χρόνο στον Εργοτέλη. Η μεταγραφική περίοδος, πάντως, τώρα αρχίζει», είναι τα λόγια του Κάιπερς ενώ στην ίδια ιστοσελίδα μίλησε και ο μάνατζερ του, ο οποίος είπε τα εξής:

«Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε ομάδα που δεν ήθελε να παίξει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρά το ότι ο Ούγκο έκανε σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα κάνουν κρούση στον Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτή της ΑΕΚ. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.