Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε τα φιλικά σε Πολωνία και Ελλάδα η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τα φιλικά σε Πολωνία και Ελλάδα η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2018 18:13
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων σε Πολωνία και Ελλάδα ενόψει της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν. Τρία φιλικά στο Κίελτσε, άλλα δύο στην Ελλάδα.

Τρία φιλικά ματς επί πολωνικού εδάφους και άλλα δύο στην Ελλάδα θα δώσει η ΑΕΚ στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της.

Το πρώτο είναι στις 7 Ιουλίου με τη Βιτορούλ, το δεύτερο στις 13/7 με την ΑΕΚ Λάρνακας και το τρίτο στις 14/7 με την Κορόνα Κίελτσε. Ακολουθούν δύο φιλικά με Άρη (22/7) και Απόλλωνα Σμύρνης (26/7) ενώ ο πρώτος επίσημος αγώνας της «Ένωσης» για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ είναι προγραμματισμένος στις 7 ή 8 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τρεις φιλικούς αγώνες θα δώσει η ομάδα μας στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί και εφέτος στο Κίελτσε της Πολωνίας από τις 2 έως τις 16 Ιουλίου. Στις 7 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Βιτορούλ, πρωταθλήτρια Ρουμανίας 2017 και τέταρτη στο εφετινό ρουμανικό πρωτάθλημα, στις 13 Ιουλίου την κυπελλούχο Κύπρου ΑΕΚ Λάρνακας και στις 14 Ιουλίου την Κορόνα Κίελτσε, που τερμάτισε στην έκτη θέση στην κανονική διάρκεια του πολωνικού πρωταθλήματος.

Μετά την επιστροφή στην Αθήνα έχουν ήδη προγραμματιστεί δύο φιλικοί αγώνες, στις 22 Ιουλίου με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη και στις 26 του ίδιου μήνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.