Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κόπηκε» ο Ικάρντι από την αποστολή της Αργεντινής

«Κόπηκε» ο Ικάρντι από την αποστολή της Αργεντινής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2018 22:20
Ο Χόρχε Σαμπαόλι ανακοίνωσε την τελική 23αδα της Εθνικής Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφήνοντας εκτός τον Μάουρο Ικάρντι.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μάουρο Ικάρντι με την Ίντερ τη φετινή σεζόν (29 γκολ σε 36 εμφανίσεις) δεν… συγκίνησαν τον Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος «έκοψε» τον Αργεντινό από την αποστολή της «αλμπισελέστε» για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 25χρονος συμμετείχε σε μόλις τρία παιχνίδια της προκριματικής φάσης και στην Αργεντινή είναι κοινό μυστικό ότι δεν καλείται στην ομάδα λόγω των κακών σχέσεων που έχει με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Σαμπάολι πάντως δικαιολόγησε την απουσία του από την 23αδα τονίζοντας ότι δεν έχει τα χαρακτηριστικά για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίζει η Αργεντινή.

Εκτός από τον Ικάρντι, ο Σαμπάολο άφησε εκτός και τον μελλοντικό συμπαίκτη του Αργεντινού στην Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σέρχιο Ρομέρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ), Ουιλφρέντο Καμπαγιέρο (Τσέλσι)

Αμυντικοί: Γκαμπριέλ Μερκάδο (Σεβίλλη), Φεντερίκο Φάσιο (Ρόμα), Νικολάς Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι), Κριστιάν Ανσάλντι (Τορίνο), Νικολάς Ταγλιαφίκο (Άγιαξ), Μάρκος Ρόχο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάρκος Ακούνια (Σπόρτινγκ)

Μέσοι: Εβέρ Μπανέγα (Σεβίλλη), Χαβιέρ Μαστσεράνο (Hebei Fortune), Εδουάρδο Σάλβιο (Μπενφίκα), Λούκας Μπίγλια (Μίλαν), Άνχελ Ντι Μαρία (Παρί Σεν-Ζερμέν), Χιοβάνι Λο Τσέλσο (Παρί Σεν-Ζερμέν), Μανουέλ Λανσίνι (Γουέστ Χαμ), Μάξι Μέσα (Ιντεπεντιέντε), Κριστιάν Παβόν (Μπόκα Τζούνιορς)

Επιθετικοί: Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Γιουβέντους), Πάουλο Ντιμπάλα (Γιουβέντους)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.