Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δάκρυσαν και τα… τσιμέντα στο αντίο του Μπουφόν (vid)

Δάκρυσαν και τα… τσιμέντα στο αντίο του Μπουφόν (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2018 18:37
Δάκρυσαν και τα τσιμέντα στο «αντίο» του Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο Ιταλός γκολκίπερ έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με την Γιουβέντους και κατά τη διάρκεια της αλλαγής του γνώρισε την αποθέωση από όλους όσους βρέθηκαν στο «Juventus Stadium».

Η αναμέτρηση στο Τορίνο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Βερόνα για την 38η αγωνιστική της Σέριε Α ήταν η τελευταία για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν με τη φανέλα των «μπιανκονέρι».

Ο 40χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε βασικός, κράτησε το μηδέν και αντικαταστάθηκε στο 63ο λεπτό, παραχωρώντας τη θέση του στον 28χρονο, Κάρλο Πινσόλιο. Ο έμπειρος άσος αποθεώθηκε από όλους στο γήπεδο και δεν συγκράτησε τα δάκρια του μέσα στο έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα.

Στα του αγώνα, η Γιουβέντους κέρδισε με 2-1 χάρη στα γκολ των Ρουγκάνι (49’) και Πιάνιτς (52’), όμως ο αντικαταστάτης του Μπουφόν, Πινσόλιο δέχτηκε γκολ στο 76’ από τον Τσέρτσι και έτσι η «Γηραιά Κυρία» δεν έκανε ρεκόρ με 23 clean sheet σε μια σεζόν. «Αντίο» στη Γιουβέντους είπε και ο Στέφαν Λίχτσταϊνερ, ο οποίος θέλησε να αποχαιρετήσει με γκολ, εκτέλεσε πέναλτι στο 85', αλλά δεν ευστόχησε.










Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.