Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόμβα Πλατινί: «Σχεδιάσαμε την κλήρωση στο Μουντιάλ του 1998»

Βόμβα Πλατινί: «Σχεδιάσαμε την κλήρωση στο Μουντιάλ του 1998»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2018 15:01
Ο πρώην πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί αποκάλυψε ότι η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1998 ήταν στημένη για να μην παίξουν μαζί Γαλλία και Βραζιλία πριν τον τελικό.

«Βόμβα» από τον Μισέλ Πλατινί. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποκάλυψε ότι η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998 ήταν στημένη.

Μιλώντας στο «France Bleu Sport» είπε: «Όταν φτιάχναμε το καλεντάρι της διοργάνωσης κάναμε μια μανούβρα. Το να αγωνιστούν η Γαλλία με τη Βραζιλία στον τελικό ήταν το όνειρο όλων. Προετοιμαζόμασταν επί έξι χρόνια για το Παγκόσμια Κύπελλο. Πως να μην κάναμε μία σκανδαλιά; Πιστεύετε ότι οι άλλοι δεν έχουν κάνει;», δήλωσε ο Πλατίνι.

Υπενθυμίζεται ότι η διοργανώτρια Γαλλία τοποθετήθηκε στον 1ο όμιλο με τη Δανία, τη Νότιο Αφρική και τη Σαουδική Αραβία και η Βραζιλία στον 3ο με τη Νορβηγία, το Μαρόκο και τη Σκωτία. Όντας τοποθετημένες σ’ αυτούς τους ομίλους, οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωπες πριν τον τελικό εάν εξασφάλιζαν την πρώτη θέση.

Η συνέχεια είναι σε όλους μας γνωστή αφού Γαλλία και Βραζιλία έφτασαν μέχρι τον τελικό όπου ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι συμπαίκτες του κατέκτησαν το τρόπαιο επικρατώντας με 3-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.