Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διά βίου αποκλεισμός σε διαιτητή που κλήθηκε στο Μουντιάλ!

Διά βίου αποκλεισμός σε διαιτητή που κλήθηκε στο Μουντιάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2018 15:30
Ο «Μουντιαλικός» διαιτητής, Φαχάντ Αλ Μιρντάσι ομολόγησε ότι επιχείρησε να στήσει τον τελικό του Κυπέλλου του Βασιλιά μεταξύ Αλ Ιτιχάντ και Αλ Φαϊζαλί στη Σαουδική Αραβία, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί δια βίου αποκλεισμός.

Λίγες εβδομάδες πριν πάρει το αεροπλάνο για να ταξιδέψει στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Σαουδάραβας διαιτητής, Φαχάντ Αλ Μιρντάσι τιμωρήθηκε με δια βίου αποκλεισμό από την Ομοσπονδία της χώρας του, επειδή εμπλάκηκε σε στημένο αγώνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας, ο 32χρονος παραδέχτηκε πως προσφέρθηκε να στήσει τον τελικό του Κυπέλλου του Βασιλιά μεταξύ της Αλ Ιτιχάντ και της Αλ Φαϊζαλί υπέρ της πρώτης, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με διά βίου αποκλεισμό.

Ο Μιρντάσι που έχει το σήμα της FIFA από το 2011, δεν σφύριξε το παιχνίδι, καθώς κλήθηκε να το διευθύνει ο Βρετανός Μαρκ Κλάτενμπεργκ που έχει αναλάβει επικεφαλής τω διαιτητών στη Σαουδική Αραβία. Για την ιστορία, η Αλ Ιτιχάντ κέρδισε τελικά το παιχνίδι στην παράταση με 3-1 το περασμένο Σάββατο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.