Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η αποστολή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ

Η αποστολή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2018 21:33
Ο Τίτε ανακοίνωσε την αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο και η Βραζιλία θα παρουσιαστεί στη Ρωσία με όλα της τ' αστέρια, εκτός από τον τραυματία Ντάνι Αλβες.

Ένα μήνα πριν από τη σέντρα στο Μουντιάλ, ο Τίτε ανακοίνωσε την τελική 23αδα της Βραζιλίας που θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της «Σελεσάο» ήταν σίγουρος για τις επιλογές του και δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις. Σάντρο, Φαμπίνιο, Νταβίντ Λουίζ, Λουίς Γκουστάβο, Αρτούρ, Μάλκολμ και Γουίλιαν Χοσέ βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Βραζιλιάνου τεχνικού, ενώ τη θέση του τραυματία Ντάνι Άλβες πήρε ο Ντανίλο.

Στα αξιοσημείωτα πως μόλις 6 παίκτες από την αποστολή της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 2014 θα ταξιδέψουν στην Ρωσία. Ο λόγος για τους Νεϊμάρ, Τιάγκο Σίλβα, Φερναντίνιο, Παουλίνιο, Γουίλιαν και Μαρσέλο.

Αναλυτικά:


Τερματοφύλακες: Άλισον (Ρόμα), Κάσιο (Κορίνθιανς), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι)

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν-Ζερμέν), Μιράντα (Ίντερ), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Μάντσεστερ Σίτι), Ζερομέλ (Γκρέμιο), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο), Μαρσέλο (Ρεάλ), Φάγκνερ (Κορίνθιανς)

Μέσοι: Καζεμίρο (Ρεάλ), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Ρενάτο Αουγκούστο (Γκουοάν), Παουλίνιο (Μπαρτσελόνα), Φρεντ (Σαχτάρ), Γουίλιαν (Τσέλσι)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κουτίνιο (Μπαρτσελόνα), Τάισον (Σαχτάρ), Ντάγκλας Κόστα (Γιουβέντους), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Γκαμπριέλ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.