Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Το σήκωσε στη Ρώμη η Γιουβέντους

Σέριε Α: Το σήκωσε στη Ρώμη η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2018 00:24
Η Γιουβέντους πήρε το 0-0 απ' τη Ρόμα στο «Ολίμπικο» και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας, κάνοντας το 4ο σερί νταμπλ.

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με το εμφατικό 4-0 επί της Μίλαν, η Γιουβέντους απέσπασε ισοπαλία 0-0 με την Ρόμα στο «Ολίμπικο» και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας για 7η σερί χρονιά (ρεκόρ), ενώ έκανε το νταμπλ για 4η διαδοχική φορά. Αυτός είναι ο 34ος τίτλος για τη «Γηραιά Κυρία», χωρίς να βέβαια να υπολογίζονται αυτοί που της έχουν αφαιρεθεί.

Χωρίς μεγάλη φάση το πρώτο μέρος, με τους «τζιαλορόσι» να έχουν περισσότερο κατοχή και να προσπαθούν να δημιουργήσουν, χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος και το πιο ενδιαφέρον ήταν η αποβολή του Ναϊνγκολάν με δύο κίτρινες σε διάστημα λίγων λεπτών.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Γιουβέντους δεν ανέβασε την απόδοση της και το τελικό 0-0 την βρήκε να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα μέσα στη Ρώμη, παρά τη νίκη της Νάπολι στην έδρα της Σαμπντόρια (2-0). Στον αντίποδα, η Ρόμα «σφράγισε» την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και το τελευταίο εισιτήριο θα κριθεί ανάμεσα σε Λάτσιο και Ίντερ (σ.σ. παίζουν στο «Ολίμπικο» την τελευταία αγωνιστική).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.