Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Κατοστάρησε» η Σίτι, υποβιβάστηκε η Σουόνσι

Πρέμιερ Λιγκ: «Κατοστάρησε» η Σίτι, υποβιβάστηκε η Σουόνσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2018 19:33
Με γκολ του Γκάμπριελ Ζεσούς στο 90+4’ η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 1-0 την Σαουθάμπτον στον «Σέντ Μέρις» και έφτασε τους 100 βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ. Υποβιβάστηκε και τυπικά η Σουόνσι, που ηττήθηκε με 2-1 από την Στόουκ.

Ιστορία έγραψε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς με γκολ του Γκάμπριελ Ζεσούς στις καθυστερήσεις κέρδισε με 1-0 την Σαουθάμπτον και έφτασε τους 100 βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε τις 32 νίκες, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη στην ιστορία του πρωταθλήματος, όπως και τα 106 γκολ που σημείωσαν οι «πολίτες».

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, αφού οι γηπεδούχοι αμύνονταν καλά προκειμένου να διαφυλάξουν τη διαφορά τερμάτων σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την Σουόνσι. Ο αγώνας δεν είχε πολλές αξιόλογες φάσεις, ώσπου στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζεσούς διαμόρφωσε το τελικό 1-0 έπειτα από ασίστ του Ντε Μπρόινε, που έφτασε τις 16 στο πρωτάθλημα.

Η Σαουθάμπτον ηττήθηκε ωστόσο εξασφάλισε την παραμονή εν αντιθέσει με την Σουόνσι, που αποχαιρέτησε την κατηγορία μετά την ήττα με 2-1 από την υποβιβασμένη Στόουκ στο «Λίμπερτι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.