Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Τουρκίας: Ο Μπαρμπόσα «σκότωσε» στον τελικό τη Φενέρμπαχτσε (vid)

Κύπελλο Τουρκίας: Ο Μπαρμπόσα «σκότωσε» στον τελικό τη Φενέρμπαχτσε (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2018 23:15
Η Ακχισάρ, έχοντας σκόρερ τον πρώην «κιτρινόμαυρο» Έλντερ Μπαρμπόσα, νίκησε 3-2 την Φενέρμπαχτσε στον τελικό και σήκωσε το Κύπελλο Τουρκίας για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Τον πρώτο Κύπελλο της ιστορίας της κατέκτησε η Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ, καθώς αναδείχθηκε Κυπελλούχος Τουρκίας, νικώντας με 3-2 τη Φενέρμπαχτσε στον τελικό του Ντιγιάρμπακιρ.

Η Ακχισάρ προηγήθηκε στο 32’ με τον Μιγκέλ Λόπες, η Φενέρ απάντησε στο 56’ με τον Φερναντάο, όμως στο 70’ ο Σισοκό «έγραψε» το 2-1, ξαναβάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο 81’, ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Έλντερ Μπαρμπόσα «έγραψε» το 3-1, με την Φενέρ να μειώνει απλώς στο 86’ με τον Σόουζα για το τελικό 3-2.

Να σημειωθεί ότι η άλλοτε ομάδα του Φάνη Γκέκα, είχε αποκλείσει στα ημιτελικά την Γαλατασαράϊ και σήμερα ολοκλήρωσε την έκπληξη, κατακτώντας το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας της.

Υπενθυμίζεται ότι η Φενέρμπαχτσε προκρίθηκε στον τελικό έπειτα απ' την άρνηση της Μπεσίκτας να αγωνιστεί στη συνέχεια της ρεβάνς των δύο ομάδων μετά το επεισόδιο με το κέρμα που τραυμάτισε τον προπονητή της Μπεσίκτας.

Ακχισάρ: Εζτιούρκ, Μιγκέλ Λόπες, Οσμάνπασά, Γιουμλού, Μπαϊράμ, Αμπντούλ Σισοκό, Τσεβικέρ (80' Κελές), Αϊντογκντού, Αγίκ (51' Νουνκέ), Έλντερ Μπαρμπόσα, Τσελίκ (90' Τασντελέν)

Φενέρμπαχτσε: Ντεμιρέλ, Εζμπαϊρακλί, Σκρτελ, Νόιστεντερ, Καλντιρίμ, Τοπάλ, Σόουζα, Ποτούκ (46' Φερναντάο), Σαεσού (86' Φίνσεντ Γιάνσεν), Ζιουλιάνο, Σολδάδο (67' Βαλμπουενά).

Τα γκολ:




Το γκολ του Μπαρμπόσα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.