Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Κάρντιφ, σώθηκε στο 88’ η Μπόλτον!

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Κάρντιφ, σώθηκε στο 88’ η Μπόλτον!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2018 16:59
Η Κάρντιφ έμεινε στο 0-0 με την Ρέντινγκ και σε συνδυασμό με την ήττα της Φούλαμ από την Μπέρμιγχαμ, έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Γουλβς που εξασφάλισε την αυτόματη άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Σώθηκε με επική ανατροπή η Μπόλτον

Φινάλε για… γερά στομάχια στην Τσάμπιονσιπ. Στη μάχη της ανόδου, η Κάρντιφ δεν πλήρωσε το ισόπαλο 0-0 με την Ρέντινγκ, αφού στο άλλο ματς η Φούλαμ ηττήθηκε με 3-1 από την Μπέμιγχαμ. Έτσι οι Ουαλοί τερμάτισαν πάνω από τους Λονδρέζους και επέστρεψαν στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από τέσσερα χρόνια.

Μάλιστα, ο τεχνικός της Κάρντιφ, Νιλ Γουόρνοκ έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος προπονητής στο αγγλικό ποδόσφαιρο που μετράει 8 ανόδους, ξεπερνώντας τους Ντέιβ Μπάσετ και Γκρέιαμ Τέιλορ.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Φούλαμ περιορίστηκε στην 3η θέση και θα μπει στα πλει-οφ μαζί με Άστον Βίλα (4η), Μίντλεσμπρο (5η) και Ντέρμπι (6η), διεκδικώντας το 3ο και τελευταίο εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ.

Όσον αφορά τη μάχη της σωτηρίας, Μπάρνσλεϊ και Μπέρτον ηττήθηκαν και θα ακολουθήσουν την Σάντερλαντ στην 3η κατηγορία, αφού στο άλλο ματς η Μπόλτον κέρδισε με ανατροπή (3-2) την Νότιγχαμ Φόρεστ (βασικός ο Καπίνο) χάρη σε γκολ στο 87’ και στο 88’!




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.