Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα πριν τον τελικό ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα πριν τον τελικό ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2018 21:18
Με δύο γκολ του Πρίγιοβιτς και ένα του Πέλκα, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον Πλατανιά και έκανε το 13x13 στην Τούμπα, με τον κόσμο του να φωνάζει «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές».

Μια εβδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά στην Τούμπα στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και γνώρισε την αποθέωση από περίπου 18.000 φίλους του «Δικεφάλου».

Τα πάντα τελείωσαν από πολύ νωρίς στο ματς, αφού στο 9’ ο Πέλκας «έγραψε» το 1-0 με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 15’ ο Μακ γύρισε ωραία στον Πρίγιοβιτς, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει το σκορ της ομάδας του.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια και η επόμενη μεγάλη στιγμή σημειώθηκε στο 65’, με τον Κλιάιτς να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Μπίσεσβαρ έξω από την περιοχή. Δύο λεπτά αργότερα, ο Πασχαλάκης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ουντόζι και κράτησε το μηδέν εστία του.

Ακολούθησαν δύο επεμβάσεις του Κλιάιτς σε σουτ του Μαουρίσιο (73’) και απευθείας φάουλ του Βιειρίνια (89’), ωστόσο στο 90+3’ ο Πορτογάλος έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Πρίγιοβιτς και ο Σέρβος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ο διεθνής επιθετικός έφτασε έτσι τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα (27 συνολικά) ισοφαρίζοντας την επίδοση του Σταύρου Σαράφη (72-73) και του Γιώργου Κωστίκου (81-82).

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποθέωσε τους παίκτες της ομάδας φωνάζοντας «Να΄τοι να' τοι οι πρωταθλητές, ενώ στη συνέχεια ζήτησε το Κύπελλο στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.