Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Υποβιβάστηκε η Στόουκ

Πρέμιερ Λιγκ: Υποβιβάστηκε η Στόουκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2018 17:29
Η Στόουκ ηττήθηκε με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Μπριτάνια» κι έπειτα από μια δεκαετία στην Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει στην Τσάμπιονσιπ. Σώθηκαν και μαθηματικά οι «αετοί».

Παρά το γεγονός ότι πήρε το προβάδισμα στο σκορ, η Στόουκ γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας και υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία έπειτα από μια δεκαετία στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι «Πότερς» προηγήθηκαν στο 43’ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Σακίρι, ωστόσο στο 58’ ο ΜακΆρθουρ έφερε το ματς στα ίσια προτού ο Φαν Αανχολτ ολοκληρώσει την ανατροπή στο 86ο λεπτό. Με τη νίκη, η ομάδα του Ρόι Χότζον εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή, «σφραγίζοντας» παράλληλα τον υποβιβασμό των γηπεδούχων.

Υπενθυμίζεται ότι η Στόουκ είχε ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2007-08 και για μια δεκαετία βρίσκονταν στη μεσαία βαθμίδα του πρωταθλήματος. Το 2011 είχε φτάσει ως τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ την επόμενη χρονιά έφτασε ως τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Στα αξιοσημείωτα πως ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος της Κρίσταλ Πάλας, Φαν Άανχολτ απολογήθηκε στους οπαδούς της Στόουκ μέσω Twitter: «Συνήθως μου αρέσει να πανηγυρίζω όταν σκοράρω, αλλά θα ήθελα να απολογηθώ στους οπαδούς της Στόουκ. Μακάρι το γκολ μου να μην σας έριχνε κατηγορία, αλλά θα επιστρέψετε σύντομα. Υπέροχη ομάδα, με υπέροχους οπαδούς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.