Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άλλαξαν τον Κομίνη από τη Νέα Σμύρνη!

Άλλαξαν τον Κομίνη από τη Νέα Σμύρνη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2018 18:19
Σχεδόν δύο ώρες μετά τον ορισμό του Γιώργου Κομίνη στο ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Λεβαδειακό, η ΕΠΟ ακύρωσε τον ορισμό του διεθνή διαιτητή και τον αντικατέστησε με τον Αλέξανδρο Τσαμούρη.

Τελικά ο Γιώργος Κομίνης μετά το ντέρμπι «Δικεφάλων» της Τούμπας δεν επιστρέφει στο πρωτάθλημα παρά τον αρχικό του ορισμό για το ματς του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη

Περίπου δύο ώρες μετά τον ορισμό του, η ΚΕΔ προχώρησε στην αντικατάσταση του, αναφέροντας τον Κομίνη ως τραυματία. Τη θέση του πήρε ο Αλέξανδρος Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά. Λίγη ώρα μετά έγινε γνωστός ο λόγος που τελικά δεν θα διευθύνει το παιχνίδι της Κυριακής (6/5), στο οποίο αρχικά είχε οριστεί. Αυτός είναι πως την Πέμπτη η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΕΔ: Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε στην αντικατάσταση του διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος-Λεβαδειακός της 06/05/2018 για την 30ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League, Κομίνη Γεωργίου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), λόγω τραυματισμού του. Στη θέση του κ. Κομίνη ορίζεται ο κ. Τσαμούρης Αλέξανδρος (ΕΠΣ Πειραιά).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.