Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενγκέρ: «Δεν πήρα εγώ την απόφαση...»

Βενγκέρ: «Δεν πήρα εγώ την απόφαση...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2018 18:54
Ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε πως δεν ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Άρσεναλ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πριν μερικές ημέρες, ο Αρσέν Βεγκέρ γνωστοποίησε ότι θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ στο φινάλε της σεζόν, παρότι έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιο του. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο Αλσατός τεχνικός, η απόφαση να φύγει το καλοκαίρι δεν ήταν δική του:

«Η χρονική στιγμή δεν ήταν καθόλου δική μου απόφαση… Για τα άλλα, έχω ήδη αναφερθεί σε προηγούμενες δηλώσεις μου», δήλωσε ο 68χρονος επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο έμπειρος τεχνικός οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, ειδάλλως θα τον απέλυαν.

Ο Βενγκέρ πρόσθεσε πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει την προπονητική, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος θεωρείται ένα από τα πρώτα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Αλσατό τεχνικό. Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο αντικαταστάτης του θα κληρονομήσει ομάδα που με μερικές σωστές κινήσεις μπορεί να διεκδικήσει την Πρέμιερ Λιγκ:

«Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα. Πριν δύο χρόνια τερματίσαμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, πέρσι συγκεντρώσαμε 75 βαθμούς και πήραμε το Κύπελλο και το Κομιούνιτι Σίλντ. Φέτος φτάσαμε στον τελικό του Λιγκ Καπ και τώρα είμαστε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες και είμαι πεπεισμένος ότι με δύο-τρεις προσθήκες, η ομάδα αυτή έχει ποιότητα να παλέψει για το πρωτάθλημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.