Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Παίκτης της χρονιάς ο Μοχάμεντ Σαλάχ

Πρέμιερ Λιγκ: Παίκτης της χρονιάς ο Μοχάμεντ Σαλάχ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2018 01:55
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της χρονιάς στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με τον Λερόι Σανέ να παίρνει το βραβείο του καλύτερου νεαρού.

Με 31 γκολ στη φετινή σεζόν δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος! Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ με τη φανέλα της Λίβερπουλ και η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών Αγγλίας & Ουαλίας (PFA) του απένειμε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο «Φαραώ» ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος από τους επαγγελματίες παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ και έγινε ο πρώτος που παίρνει το βραβείο χωρίς να ανήκει στο ρόστερ της πρωταθλήτριας ομάδας μετά τον Λουίς Σουάρες (σ.σ. και αυτός της Λίβερπουλ) τη σεζόν 2013-14.

Παράλληλα, ο Σαλάχ έγινε ο 7ος διαφορετικός παίκτης της Λίβερπουλ που παίρνει το βραβείο του κορυφαίου μετά τους Τέρμι ΜακΝτέρμοτ (1979-80), Κένι Νταγκλίς (1982-83), Ίαν Ρας (1983-84), Τζον Μπάρνς (1987-88), Στίβεν Τζέραρντ (2005-06) και Λουίς Σουάρες (2013-14), αλλά και ο δεύτερος Αφρικανός μετά τον Ριγιάντ Μαχρέζ (2015-16).

«Είναι μεγάλη τιμή, νιώθω σπουδαία γι’ αυτό. Δουλεύω πολύ σκληρά και είμαι πολύ χαρούμενος που το κερδίζω», δήλωσε μετά τη βράβευση του ο Σαλάχ.

Από την άλλη, το βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη πήγε στον Λερόι Σανέ της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος πάντως δεν βρέθηκε στους κορυφαίους της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Αναλυτικά η καλύτερη ενδεκάδα:

Νταβίντ Ντε Χέα – Κάιλ Γουόκερ, Γιαν Βερτόνχεν, Νικολάς Οταμέντι, Μάρκος Αλόνσο - Νταβίντ Σίλβα, Κέβιν Ντε Μπρόινε, Κρίστιαν Έρικσεν – Μοχάμεντ Σαλάχ, Σέρχιο Αγκουέρο, Χάρι Κέιν

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.