Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καταρρέει η Σάντερλαντ: Υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία!

Καταρρέει η Σάντερλαντ: Υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2018 20:47
Η Σάντερλαντ ηττήθηκε με 2-1 από την Μπέρτον στο «Στέντιουμ οφ Λάιτ» και υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία, ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της στη Τσάμπιονσιπ.

Μαύρη σελίδα στην ιστορία της έγραψε η Σάντερλαντ. Οι «μαυρόγατες» ηττήθηκαν με 2-1 από την Μπέρτον στο ντέρμπι ουραγών της Τσάμπιονσιπ και υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην 3η κατηγορία για δεύτερη φορά στην 138χρονη ιστορία τους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34’ με τον ΜακΝέρ ωστόσο στο 86’ ο άλλοτε παίκτης της, Ντάρεν Μπεντ ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 προτού ο Μπόις διαμορφώσει το τελικό 1-2 στο 90+2’. Η Σάντερλαντ βρήκε δίχτυα με τον ΜακΝέρ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο διαιτητής το μέτρησε κανονικά, ωστόσο μετά τα παράπονα των φιλοξενούμενων στον επόπτη, το γκολ ακυρώθηκε για χέρι.

Έτσι, οι «μαυρόγατες» γνώρισαν δεύτερο σερί υποβιβασμό, κάτι που είχε να συμβεί από την Γούλβς τη σεζόν 2012-13. Το αξιοσημείωτο είναι πως την ίδια ημέρα, οι «λύκοι» εξασφάλισαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Τσάμπιονσιπ και του χρόνου θα παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.