Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Γκέλαρε η Γιουβέντους, μείωσε στο -4 η Νάπολι (vids)

Σέριε Α: Γκέλαρε η Γιουβέντους, μείωσε στο -4 η Νάπολι (vids)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2018 00:47
Η Γιουβέντους άφησε βαθμούς στην έδρα της Κροτόνε (1-1) και η Νάπολι, κερδίζοντας με ανατροπή την Ουντινέζε (4-2), μείωσε στο -4 από την κορυφή πριν το ντέρμπι κορυφής στο Τορίνο.

Μετά από τρεις σερί νίκες, η Γιουβέντους υπέπεσε σε γκέλα, μένοντας στο 1-1 με την Κροτόνε εκτός έδρας. Η «Γηραιά Κυρία» προηγήθηκε στο 16’ με κεφαλιά του Σάντρο έπειτα από ασίστ του Ντάγκλας Κόστα, ωστόσο στο 65’ ο Σίμι… μιμήθηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και με τρομερό ανάποδο ψαλίδι έφερε το σκορ στα ίσια.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντικές στιγμές με σουτ των Ματουϊντί και Ιγκουαΐν για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο ο γκολκίπερ της Κροτόνε κράτησε το 1-1 ως το φινάλε.

Με ανατροπή η Νάπολι, σταθερά 3η η Ρόμα


Τη γκέλα της Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε η Νάπολι, η οποία κέρδισε με ανατροπή (4-2) την Ουντινέζε στο «Σαν Πάολο» και μείωσε στο -4 από την κορυφή πριν το ντέρμπι κορυφής στο Τορίνο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με Γιάνκτο (42') και Ινγκελσον (55'), ωστόσο οι «παρτενοπέι» βρήκαν ισάριθμες απαντήσεις με Ινσίνιε (45+2’) και Αλμπιόλ (64’). Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 70’ από τον Μίλικ, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Τονέλι διαμόρφωσε το τελικό 4-2, υποχρεώνοντας την αντίπαλο της σε 10η σερί ήττα.

Από την άλλη, η Ρόμα κέρδισε με 2-1 την Τζένοα στο «Ολίμπικο» και διατηρήθηκε στην 3η θέση με +1 από την 5η Ίντερ. Ουντέρ (17’) και Ζουκάνοβιτς (52’ αυτ.) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους «τζιαλορόσι», που είδαν τον Λαπαντούλα να μειώνει στο 61’ για το τελικό 2-1. Για 20 λεπτά αγωνίστηκε στο ματς ο Κώστα Μανωλάς, που είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με την Λάτσιο.

Ματσάρα στο Αρτέμιο Φράνκι με νικήτρια την Λάτσιο


Στην 3η θέση βρίσκεται και η Λάτσιο, η οποία κέρδισε με 4-3 την Φιορεντίνα σ’ ένα τρελό ματς στο «Αρτέμιο Φράνκι. Στο 7' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα για φάουλ εκτός περιοχής του πορτιέρε, Σπορτιέλο, αλλά στο 14' ο διαιτητής έδειξε κόκκινη και στον Μούρτζια της Λάτσιο, θεωρώντας ότι ανέτρεψε τον Κιέζα που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ο Βερετού με απευθείας φάουλ (16') και εκτέλεση πέναλτι (31') έκανε το 2-0 για τους «βιόλα», όμως η Λάτσιο έφερε το σκορ στα ίσια πριν το ημίχρονο με απευθείας φάουλ του Λουίς Αλμπέρτο (39’) και κεφαλιά του Κάσερες (45’).

Στο 54’ ο Βερετού ολοκλήρωσε το χατ-τρικ για το 3-2 της Φιορεντίνα, όμως στο 69’ ο Φελίπε Άντερσον πέτυχε εκπληκτικό γκολ, ισοφαρίζοντας σε 3-3. Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 73’ ο Λουίς Αλμπέρτο, διαμορφώνοντας το τελικό 3-4.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.