Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πρόταση από ξένο fund για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!»

«Πρόταση από ξένο fund για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2018 22:33
Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται ότι έχει στα χέρια του πρόταση συνολικού ύψους 27,5 εκατ. ευρώ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το «Pan Asia Investements» fund με έδρα την Ελβετία! Ζητά επιπλέον 13 εκατ. ευρώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Πρόταση προκειμένου να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! φέρεται ότι έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όπως αποκάλυψε το enikos.gr όμιλος ξένων επιχειρηματιών που δραστηριοποιείται στην Αγγλία και τη νοτιοανατολική Ασία έχει υποβάλει στον Γιάννη Αλαφούζο την εξής πρόταση: Προσφέρει 13 εκατ. ευρώ για το πακέτο των μετοχών, «χαρίζει» στον κ. Αλαφούζο τα 7 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ομάδας και ακόμη προσφέρει 7,5 εκατ. ευρώ για την αγορά και των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου. Μάλιστα, ο επιχειρηματικός όμιλος δεσμεύεται να επενδύσει 20 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτηκε σοβαρά την πρόταση που του έγινε πριν από λίγες μέρες και -τουλάχιστον σε πρώτη φάση – δεν την έχει δεχθεί. Δεν την έχει απορρίψει οριστικά, αλλά προς το παρόν ζητά επιπλέον 13 εκατομμύρια ευρώ!

Το fund που υπέβαλε την πρόταση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το Pan Asia Investements και έχει έδρα την Ελβετία. Να σημειωθεί πως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ο ξένος ατζέντης, Παϊρόι Πιεγκποσάντ που είχε ρόλο στην μεταβίβαση της Μάντσεστερ Σίτι στους Άραβες.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπάρχει διάψευση για κάθε ενδιαφέρον ξένων επενδυτών, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση είναι δεδομένη και κατατέθηκε στις 28 Μαρτίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.