Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Μπάγερν ο Νίκο Κόβατς

Επίσημο: Στην Μπάγερν ο Νίκο Κόβατς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2018 14:55
Η Μπάγερν επιβεβαίωσε ότι ο Νίκο Κόβατς θα αντικαταστήσει τον Γιουπ Χάινκες στον πάγκο της ομάδας στο φινάλε της σεζόν.

Επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Μπάγερν να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Νίκο Κόβατς ώστε να διαδεχτεί τον Γιουπ Χάινκες. Ο νυν τεχνικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γερμανίας και θα αναλάβει την ομάδα του Μονάχου στο φινάλε της σεζόν.

Μάλιστα, οι Βαυαροί πρέπει να καταβάλλουν 2.2 εκατ. ευρώ που είναι το buy-out στο συμβόλαιο του 46χρονου με την Άιντραχτ. Ο Κροάτης τεχνικός πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική πορεία με την ομάδα της Φρανκφούρτης, την οποία ανέλαβε το 2016 και βρίσκεται κοντά στο να την οδηγήσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κόβατς φόρεσε τη φανέλα της Μπάγερν από το 2001 μέχρι το 2003, ενώ έχει φάει με το… κουτάλι τα γερμανικά γήπεδα ως ποδοσφαιριστής. Άρχισε την προπονητική καριέρα του το 2009 στις ακαδημίες της Σάλτσμπουργκ, εν συνεχεία έγινε βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα και το 2012 ανέλαβε την Κ21 της Κροατίας.

Την διετία 2013-15 κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών της «Χρβάτσκα» και την κοουτσάρισε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να περάσει τη φάση των ομίλων. Τον Μάρτιο του 2016 υπέγραψε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την οποία διατήρησε στην κατηγορία μέσω αγώνων μπαράζ. Τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί ονειρική χρονιά, αφού η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε… τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ, όντας στο -2 από την 4η θέση, αλλά και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Παράλληλα, ο Σαλιχάμιτζιτς, κλήθηκε να μιλήσει για τις περιπτώσεις των Ρόμπεν και Ριμπερί, τονίζοντας πως: «Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και μια προσφορά για νέο μονοετές συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2019. Θα έχουμε νεότερα τις επόμενες μέρες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.