Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλβέρδε: «Δεν μπορέσαμε να τους κοντράρουμε...»

Βαλβέρδε: «Δεν μπορέσαμε να τους κοντράρουμε...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2018 01:55
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε συγχαρητήρια στη Ρόμα, λέγοντας πως οι «τζιαλορόσι» ήταν πιο επιθετικοί και κατάφεραν να σταματήσουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Τι είπε σε ερώτηση για τις αλλαγές.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό από την Ρόμα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Ήταν μία αναμέτρηση στην οποία δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Οι αντίπαλοί μας ήταν πιο επιθετικοί και δυνατοί. Τους πήγαν όλα όπως τα ήθελαν, αλλά οφείλουμε να τους συγχαρούμε. Πίεζαν ψηλά και σταμάτησαν τον τρόπο παιχνιδιού μας. Σε κανένα σημείο του ματς δεν μπορέσαμε να τους κοντράρουμε. Στεναχωριόμαστε για τους οπαδούς μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν μπορείς πάντα σε όλες τις διοργανώσεις να φτάνεις μέχρι τέλους. Τώρα πάμε για τους δύο τίτλους που μας μένουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τον αποκλεισμό από την Ρόμα.

Για την επιλογή του να κάνει αργά αλλαγές, τόνισε: «Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε με τους παίκτες που είχαμε στο γήπεδο. Ήταν παίκτες που είχαν την εμπειρία να βρουν λύση στα προβλήματα που μας έβαζε η Ρόμα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.