Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρα στη Λειψία η Λεβερκούζεν, σκόραρε ο Ρέτσος!

Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρα στη Λειψία η Λεβερκούζεν, σκόραρε ο Ρέτσος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2018 00:06
Με τον Παναγιώτη Ρέτσο να βρίσκει δίχτυα, η Λεβερκούζεν διέλυσε με 4-1 την Λειψία εκτός έδρας και έκανε μεγάλο βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σπουδαία νίκη στη μάχη για το σεντόνι πήρε η Λεβερκούζεν, η οποία πέρασε με 4-1 από την έδρα της Λειψίας. Οι «ταύροι», που έχουν… στριμωγμένο πρόγραμμα μετά τη συμμετοχή τους στα προημιτελιaκά του Γιουρόπα Λιγκ (σ.σ. την Πέμπτη παίζουν με την Μαρσέιγ στη Μασσαλία), πήραν το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο «λύγισαν» στο δεύτερο μέρος και είδαν τις «ασπιρίνες» να τους προσπερνάνε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην τετράδα.

Ο Zάμπιτσερ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με τρομερό σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή, ωστόσο στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Χάβερτς ισοφάρισε σε 1-1 με αριστερό βολέ. Το δεύτερο μέρος ήταν εφιαλτικό για την Λειψία, αφού στο 51’ ο Μπραντ ολοκλήρωσε την ανατροπή, ενώ στο 56’ ο Ρέτσος «έγραψε» το 1-3 με ωραίο δεξί σουτ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φόλαντ με πλασέ στην κίνηση (69’) δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λεβερκούζεν.

Με την νίκη, οι «ασπιρίνες» έφτασαν τους 48 και ανέβηκαν στην 4η θέση, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Λειψία που ισοβαθμούν στην 5η θέση με 46.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.