Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άλμα παραμονής ο Απόλλωνας, υποβιβάστηκε ο Πλατανιάς

Σούπερ Λιγκ: Άλμα παραμονής ο Απόλλωνας, υποβιβάστηκε ο Πλατανιάς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2018 23:10
Με γκολ του πρώην παίκτη του ΠΑΣ, Ναδάλες (32’) ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε με 1-0 τους Ηπειρώτες στους «Ζωσιμάδες» και ξέφυγε με +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Υποβιβάστηκε ο Πλατανιάς.

Νίκη-«ανάσα» στη μάχη για την παραμονή πήρε ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πέρασε με 1-0 από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, εκεί όπου είναι η Κέρκυρα. Την ίδια ώρα ο Πλατανιάς υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Football League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 30’ παραλίγο να βρεθούν πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή, όταν ο Κύργιας υπέπεσε σε πέναλτι, ανατρέποντας τον Μιχαήλ στην περιοχή. Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Χουάντερσον απέκρουσε με τα πόδια, κρατώντας το μηδέν.

Ο Απόλλων γλίτωσε το γκολ και αμέσως μετά (32’) πήρε το προβάδισμα με κοντινή προβολή του Ναδάλες, ο οποίος ήταν αφύλαχτος στην περιοχή. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοση του και πίεσε ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης. Μάλιστα στο 72’ κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Μανθάτη, αλλά σύμφωνα με τον Παπαδόπουλο ο Χαλκιαδάκης είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον Στάθη. Μια απόφαση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των γηπεδούχων.

Διαμαρτυρίες για τη διαιτησία είχαν και οι φιλοξενούμενοι καθώς δεν είναι βέβαιο αν η κεφαλιά του Κύργια στο 53’ πέρασε τη γραμμή του Βελλίδη. Το 0-1 υπέρ του Απόλλωνα έμεινε ως το φινάλε και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.