Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έριξε τεσσάρα και βλέπει Ευρώπη ο Αστέρας

Σούπερ Λιγκ: Έριξε τεσσάρα και βλέπει Ευρώπη ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2018 22:43
Ο Αστέρας Τρίπολης διέλυσε με 4-0 τον ουραγό Πλατανιά και βρέθηκε ξανά στην 5η θέση μαζί με την Ξάνθη. Μανιάς (12’), Τόνσο (55’, 82’) και Δουβίκας (77’) τα γκολ, με τους παίκτες να αφιερώνουν τη νίκη στον Σάββα Παντελίδη ο οποίος «έχασε» τον πατέρα του.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στον Πλατανιά. Οι Αρκάδες πήραν άνετη νίκη με 4-0 στην Τρίπολη και έπιασαν την Ξάνθη στην 5η θέση που οδηγεί υπό προϋποθέσεις στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην τελευταία θέση και για να μείνουν στην κατηγορία πρέπει να κάνουν το 4x4 και παράλληλα ο Απόλλων και η Κέρκυρα να μην πάρουν έστω έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή και στο 12’ πήραν το προβάδισμα με όμορφή ενέργεια και τελείωμα του Μανιά. Ο άσος των Αρκάδων θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ στο 35’, ωστόσο δεν έκανε καλό τελείωμα απέναντι από τον Κλιάιτς.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Πλατανιάς είχε καλή στιγμή με μακρινό σουτ του Ενσικολού για να ισοφαρίσει, όμως ο Αθανασιάδης κράτησε το μηδέν. Πέντε λεπτά μετά ο Αστέρας «καθάρισε» το ματς, διπλασιάζοντας το σκορ με ωραία κεφαλιά του Τόνσο μέσα από την περιοχή. Στο 77’ ο Δουβίκας έκανε το 3-0 με «ψαλιδάκι» ενώ στο 82’ ο Τόνσο διαμόρφωσε το τελικό σκορ με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.