Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουζουνίδης: «Δεν μας σέβεται κανείς»

Ουζουνίδης: «Δεν μας σέβεται κανείς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2018 01:33
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ωστόσο εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία του Θάνου.

Οι δηλώσεις του στην Nova:

«Εμείς μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Θέλαμε να αιφνιδιάσουμε την ΑΕΚ, να πάρουμε τον έλεγχο, κάναμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Εν συνεχεία σε μια κίνηση του Αραούχο κλασική δεχθήκαμε το τέρμα.

Μετά χάλασε το παιχνίδι. Εμάς σαν Παναθηναϊκός δεν μας έχει κανείς σε υπόληψη τα τελευταία χρόνια. Όταν γίνονται όλα αυτά για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και υπάρχει γκρίνια από τον έναν γκρίνια από τον άλλο θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί
»

Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Εμείς μπήκαμε πολύ καλά, θέλαμε να αγχώσουμε τον αντίπαλο, κάναμε τις φάσεις μας αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Μετά δεχθήκαμε το γκολ με μια κλασική κίνηση του Αραούχο. Θα μιλήσω μόνο για την ομάδα μου και θα πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάναμε. Σιγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο να χάνεις με 3-0 σε ντέρμπι, είτε είσαι με 11 είτε είσαι με 10, αλλά ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια είναι ούτως ή άλλως ανυπόληπτος από κάποιους κυρίους. Εχουμε που έχουμε τα προβλήματα μας, ας σεβαστούν κάποια πράγματα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς θα προσπαθήσουμε στα ματς που απομένουν, παίζουμε μόνο για εμάς, για κανέναν άλλον. Θα έχουμε πάλι απουσίες με κάρτες κλπ αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για το αν έπαιξε κομβικό ρόλο η αποβολή του Ινσούα: «Μέχρι την αποβολή νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι. Εχω βαρεθεί να παίζουμε με 9 και με 10. Δεν μας σέβεται κανείς. Αυτό δεν το λέω για την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό. Μιλάω σαν Παναθηναϊκός»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.