Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουφόν σε Λαρεντζάκη: «Εγώ τέτοια απόκρουση δεν έχω κάνει»

Μπουφόν σε Λαρεντζάκη: «Εγώ τέτοια απόκρουση δεν έχω κάνει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2018 23:12
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποθέωσε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη για το highlight που προσέφερε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Στρασμπούρ. Δείτε την απάντηση του Έλληνα άσου.

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (28/3) για τους «8» του Champions League, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σαν άλλος Τζιανλουίτζι Μπουφόν βούτηξε και μπλόκαρε τη μπάλα σε πάσα του Ντέβιντ Λόγκαν.

Η φάση έγινε viral και ο επίσημος λογαριασμός της διοργάνωσης έγραψε στο Instagram: «Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα ήταν περήφανος». Το συγκεκριμένο post δεν έμεινε απαρατήρητο από τον μεγάλο Ιταλό τερματοφύλακα, ο οποίος αποθέωσε τον Λαρεντζάκη: «Εγώ τέτοια απόκρουση δεν έχω κάνει ποτέ. Μπράβο», έγραψε, κάνοντας repost τη φάση.

Ο μπασκετμπολίστας της «Ένωσης» δεν γινόταν να μην απαντήσει σε ένα παιδικό του είδωλο. Συγκεκριμένα έγραψε: «Τζιανλουίτζι Μπουφόν, είναι μεγάλη τιμή όταν ένα παιδικό σου είδωλο κάνει αναφορά στο όνομά σου! Το εκτιμώ σπουδαίε Λουίτζι και ελπίζω η ΑΕΚ και η Γιουβέντους να πανηγυρίσουν και οι δύο στο τέλος της χρονιάς την κατάκτηση του Champions League»!

Η τρομερή φάση:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.