Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκατοντάδες οπαδοί έξω από τα σπίτια Αλαφούζου και Παναγόπουλου!

Εκατοντάδες οπαδοί έξω από τα σπίτια Αλαφούζου και Παναγόπουλου!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2018 01:36
Περίπου 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου και φώναξαν συνθήματα, αλλά και σε εκείνο του Χρήστου Παναγόπουλου. Ακολούθησε συνάντηση και διάλογος με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το βράδυ της Τετάρτης 2.500 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στον Τάφο του Ινδού και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση για τη σωτηρία της ομάδας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, περίπου 300 οπαδοί βρέθηκαν στο σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου και φώναξαν συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου. Στο σημείο υπήρχε έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, χωρίς ωστόσο να υπάρξει ένταση.

Μετά την παρουσία έξω από το σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν και έξω από το σπίτι του Παναγόπουλου, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Γιάννη Αλαφούζου.

Μετά τις επισκέψεις στα σπίτια Αλαφούζου και Παναγοπουλου, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν και στην οικία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, φωνάζοντας αποθεωτικά συνθήματα. Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ βγήκε και έκανε διάλογο μαζί τους. Μεταξύ άλλων τους είπε πως δεν είναι στο χέρι του για να γυρίσει η σελίδα στην ΠΑΕ και πως κάνει ότι μπορεί, ασκώντας πιέσεις για να προχωρήσει το πρότζεκτ με το ΟΑΚΑ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.