Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Χούμπελ εισηγείται Grexit στη FIFA!

Ο Χούμπελ εισηγείται Grexit στη FIFA!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2018 14:48
Ορατό είναι το ενδεχόμενο του Grexit μετά την συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ. Ο αξιωματούχος της FIFA ζήτησε αυστηρές ποινές για τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Κρίσιμες ώρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του Grexit περισσότερο από ποτέ. Η σημερινή (28/3) συνάντηση ανάμεσα στον Χέρμπερτ Χούμπελ και τον Βαγγέλη Γραμμένο επί αυστριακού εδάφους δεν πήγε καλά και φαίνεται πως η εισήγηση του προέδρου της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ στη FIFA θα είναι αρνητική για τη χώρα μας.

Τα παράπονα εστιάστηκαν ιδιαίτερα στο γεγονός ότι δεν έχουν ακόμα επιβληθεί ποινές για όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, ενώ δυσαρέσκεια εκφράστηκε και για τη διοίκηση της ΕΠΟ, επειδή δεν ασκεί διοίκηση με έντονο και παρεμβατικό τρόπο. Παράλληλα, ζητήθηκε παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν εμπλακεί το τελευταίο διάστημα, με έμφαση σε αυτά που συνέβησαν στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τα οποία προκάλεσαν την διακοπή του πρωταθλήματος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, θεωρείται αρκετά πιθανό η FIFA να πετάξει έξω από τους κόλπους της την Ελλάδα, εκτός βέβαια αν η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, ως μια τελευταία ευκαιρία για συμμόρφωση σε αυτά που ζητούν οι διεθνείς συνομοσπονδίες.

Πλέον, ο Βαγγέλης Γραμμένος επιστρέψει στην Ελλάδα και θα μεταφέρει όλα όσα συζητήθηκαν τόσο στο αυριανό (29/3) συμβούλιο της ΕΠΟ αλλά και στη Super League.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.