Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραλίγο... ξύλο Καραπαπά-Γκαγκάτση στο ΔΣ της Λίγκας!

Παραλίγο... ξύλο Καραπαπά-Γκαγκάτση στο ΔΣ της Λίγκας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2018 16:11
Ξέφυγαν τα πράγματα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, όπου παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι Μάκης Γκαγκάτσης και Κώστας Καραπαπάς!

Επεισοδιακό είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ που διεξάγεται αυτή την ώρα. Ο Δ/ντης Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς λογομάχησε με τον Δ/Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Ο Καραπαπάς ανέφερε προς τον Γκαγκάτση, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο διευθυντής ενημέρωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους δημοσιογράφους: «Εδώ κάνεις τον κυριλέ με τον μπαμπά σου μαζί, αλλά στην Τούμπα απειλούσες τσουτσέκι και έλεγες ότι θα μας σπάσετε το πούλμαν αν φύγουμε. Πες τα εδώ να γραφτούν για να ξέρουν ποιος είσαι. Τσουτσέκι. Και αν δεν τα πεις και δεν τα παραδεχθείς, θα σε ξεβρακώσω εδώ μπροστά σε όλους, λαθρεμποράκι».

Ο Γκαγκάτσης τον ρώτησε: «Εσύ με ποιο δικαίωμα είσαι εδώ;» και σύμφωνα με την πλευρά του ΠΑΟΚ αποκάλεσε «έμπορα» τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού. «Έρχομαι. Πάμε ρε σαπιοκοιλιά, έμπορε! Τα λέω κι εδώ και παντού. Ήρθατε, κάνατε θέατρο με τον προπονητή σας, για να πάρετε το παιχνίδι στα χαρτιά, ξεφτίλες. Έχετε καταστρέψει το ποδόσφαιρο» απάντησε ο Γκαγκάτσης σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολούθησε ένταση και στη μέση μπήκαν οι κ.κ. Σπανός - Πιαλόγλου και όλο το συμβούλιο, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.