Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης, ανέλαβε ο Μπαλτάζαρ

Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης, ανέλαβε ο Μπαλτάζαρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2018 18:30
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ αποτελεί επίσημα ο Γιώργος Δώνης, με τον Μπρούνο Μπαλτάζαρ να τον αντικαθιστά στoν πάγκο του συλλόγου.

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ. Λίγες μέρες μετά την τεσσάρα από τον Απόλλων Λεμεσού στο ντέρμπι κορυφής, η διοίκηση των «γαλαζοκίτρινων» ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Γιώργο Δώνη.

Αντικαταστάτης του είναι ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ Λεμεσού, Μπρούνο Μπαλτάζαρ, ο οποίο θα πλαισιωθεί από τον προπονητή Γιώργο Κωστή και ακόμη δύο βοηθούς.

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών Κύπρου:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Γιώργο Δώνη και το προπονητικό του επιτελείο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για όσα πρόσφεραν στην ομάδα, την τρέχουσα περίοδο, τους Γιώργο Δώνη, Μάκη Αγγελίνα, Γρηγόρη Γεωργίτσα, Μίοντραγκ Μέταν, Γιώργο Γεωργιάδη και Παναγιώτη Μαλιαρίτση. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Bruno Miguel Nunes Baltazar.

O κ. Baltazar θα πλαισιωθεί από τον προπονητή Γιώργο Κωστή και ακόμη δύο βοηθούς. Τους Eddie Walter Alves Cardoso και Guilherme Emanuel Silva Ramos. Προπονητής τερματοφυλάκων θα αναλάβει, ο Μιχάλης Μορφής.

Καλωσορίζουμε τον κ. Baltazar στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε με τη βοήθεια των συνεργατών του, των ποδοσφαιριστών και του κόσμου της ομάδας να πετύχει τους κοινούς μας στόχους.

Ο κ. Baltazar αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα στον Αρχάγγελο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.