Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σφίγγει ο κλοιός για τον Παναθηναϊκό!

Σφίγγει ο κλοιός για τον Παναθηναϊκό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2018 00:44
Ο κλοιός στενεύει πιο πολύ από ποτέ για τον Παναθηναϊκό! Η σκέψη να ενσωματωθεί διάταξη της UEFA στον κανονισμό δεν περνά κι αν δεν βρει λύση σε 10 μέρες, παραμονεύει ο υποβιβασμός.

Πιο σοβαρός από ποτέ μοιάζει ο κίνδυνος του υποβιβασμού για τον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες ημέρες έχει δει το φως της δημοσιότητας μια σκέψη να ενσωματωθεί στον Κανονισμό Αδειοδότησης της ΕΠΟ μια διάταξη του αντίστοιχου Κανονισμού της UEFA (άρθρο 57), σύμφωνα με την οποία μπορεί να δοθεί μια τριετής περίοδος χάριτος-επιτήρησης εφόσον υπάρχουν «ειδικές συνθήκες» σε κάποια ομάδα. Με τον τρόπο αυτό, θα υπάρξουν περιορισμοί, αλλά η ομάδα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πιθανότητες να συμβεί, αφού απαγορεύεται να γίνουν τροποποιήσεις σε κανονισμό στα μέσα της σεζόν και σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υπάρξουν κυρώσεις από τη δικαιοσύνη για τα μέλη της ΕΠΟ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος ως τις 31 Μαρτίου να έχει εξοφλήσει όλες τις οφειλές που είχε ως τις 31 Δεκεμβρίου 2017 ή έστω να τις έχει διακανονίσει. Αν σ’ αυτό το διάστημα των 10 ημερών δεν το έχει καταφέρει, τότε θα είναι αντιμέτωπος με την ποινή του υποβιβασμού που προβλέπεται σε περίπτωση μη αδειοδότησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.