Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκίμπε: «Δεν θα κουβαλάω όπλο κόντρα στην Ελβετία»

Σκίμπε: «Δεν θα κουβαλάω όπλο κόντρα στην Ελβετία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2018 18:22
Ο Μίχαελ Σκίμπε με αφορμή το φιλικό της Εθνικής με την Ελβετία ρωτήθηκε από ελβετικό ΜΜΕ για το εάν θα έχει όπλο στο ματς απαντώντας σε χιουμοριστικό ύφος. Τι είπε για την Σούπερ Λιγκ, την Εθνική και το ελληνικό φαγητό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίχαελ Σκίμπε στο ελβετικό blick.ch:

Για την Σούπερ Λιγκ: «Το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ σημαντικό στην Ελλάδα και από συναισθηματικής απόψεως. Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, υπάρχει μεγάλη μάχη ανάμεσα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Η διακοπή δεν επηρεάζει τη δουλειά μου. Οι περισσότεροι παίκτες μου παίζουν στο εξωτερικό και για τους λίγους που αγωνίζονται εδώ, το Σαββατοκύριακο ήταν ελεύθερο. Αυτό δεν είναι κακό για την Εθνική ομάδα».

Για τα όπλα στους αγωνιστικούς χώρους: «Όχι, δεν θα κουβαλάω όπλο με την Ελβετία. Εγώ «εκτελώ» μόνο με τη μπάλα. Ένα από τα αδέλφια μου εργάζεται στη Γερμανία με την αστυνομία. Εκείνη την εποχή, ήθελαν να καταταγώ στο στρατό και εγώ υποτίθεται ότι έπρεπε να παίζω στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο πλαίσιο της εκστρατείας αθλητικής προώθησης. Αλλά λίγο πριν από αυτό, έπαθα ρήξη χιαστού».

Για την εθνική Ελβετίας: «Ανυπομονώ να τους δω και να συναντήσω τους πρώην παίκτες μου, Ρόμαν Μπούρκι και Μίκαελ Λανγκ. Δούλεψα για λίγο με τον Στίβεν Ζούμπερ, προτού πάει στη Μόσχα. Νομίζω ότι έχουν πολλές επιλογές, υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που παίζουν σε υψηλό επίπεδο στο εξωτερικό. Ο Σεφέροβιτς είναι καλός επιθετικός, αλλά δεν παίζει σταθερά. Η Ελβετία έχει παρόμοια προβλήματα με εμάς και τη Γερμανία».

Για το ελληνικό κρασί: «Είναι καλό, αλλά δυστυχώς το φαγητό είναι εκπληκτικό και δεν μπορώ να αντισταθώ στο καλό φαγητό. Γι' αυτό πρέπει να προπονούμαι πέντε φορές την εβδομάδα. Η ζωή γενικά στην Ελλάδα είναι ευχάριστη, όμορφη και με ήλιο».

Για την Εθνική ομάδα: «Με τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο έχουμε δυο κεντρικούς αμυντικούς που παίζουν σε κορυφαίο επίπεδο. Η αμυντική μας γραμμή είναι πιο δυνατή από την επιθετική. Ο πραγματικά καλός επιθετικός μας είναι ο Μήτρογλου. Έχασε κάποια ματς εξαιτίας μυικού τραυματισμού και ευτυχώς παίζει ξανά στη Μαρσέιγ και σκόραρε. Είναι ένα καλό παιδί και μπορεί να κάνει πράγματα».

Για το ότι είναι ο πρώτος Γερμανός στον πάγκο της Εθνικής μετά τον Ρεχάγκελ: «Οι Έλληνες είναι ακόμα ενθουσιασμένοι με τον Ότο. Όλοι είναι χαρούμενοι με την παρουσία μου στην ομάδα. Ήθελαν ξανά στην Εθνική έναν προπονητή με τη γερμανική φιλοσοφία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.