Αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό για τον Βέμερ!

Αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό για τον Βέμερ!


Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε στον Παναθηναϊκό ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για οφειλόμενα προς τον Γενς Βέμερ. Δεν ενεργοποιείται άμεσα η ποινή.

Η προσφυγή του Γενς Βέμερ κατά του Παναθηναϊκού είχε εκδικαστεί την προηγούμενη Τετάρτη και αναμενόταν η απόφαση. Αυτό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (19/3), με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να δικαιώνει τον παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει 600.000 ευρώ στον Γερμανό μπακ, ωστόσο, έχει ακόμη περιθώριο να γλιτώσει την ποινή. Όπως γίνεται γνωστό, η ΕΠΟ επιβάλλει την ποινή αφαίρεσης αλλά δεν την ενεργοποιεί. Επί της ουσίας για να ενεργοποιηθεί το -3 θα πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι «πράσινοι» έχουν χρονικό όριο να βρουν εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον εκπρόσωπο του παίκτη και να γλιτώσουν την τιμωρία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α' Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Ομάδα που αφορά: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχόλια


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε νόμιμα Online Στοίχημα

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)    Εγγραφή