Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2018 19:34
Με γκολ των Αλκάθερ (8’) και Μέσι (30’) η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 την Μπιλμπάο στο «Καμπ Νου» και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τρία δοκάρια είχαν στο πρώτο μέρος οι Καταλανοί!

Λίγες μέρες μετά την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος της Τσέλσι, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-0 της Μπιλμπάο στο «Καμπ Νου», έφτασε τις 36 αγωνιστικές χωρίς ήττα και κυνηγά το ρεκόρ της Σοσειδάδ με 38 αγωνιστικές (Απρίλιος 1979 – Μάιος 1980).

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε «καθάρισε» το ματς από το πρώτο μέρος, μετρώντας δύο γκολ και τρία δοκάρια! Στο 8' ο Ζόρντι Αλμπα (ήταν οφσάιντ) έκανε την σέντρα και ο Αλκάθερ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 12’ ο Κέπα απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Μέσι και ένα λεπτό μετά ο Κουτίνιο σημάδεψε το δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 25’ ο Κέπα «έβγαλε» το σουτ του Ντεμπελέ από πλεονεκτική θέση, όμως στο 30’ ο Γάλλος έδωσε στον Μέσι και ο Αργεντινός με άψογο τελείωμα από το ημικύκλιο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 35’ ο Κουτίνιο βρέθηκε απέναντι από τον Κέπα αλλά η λόμπα που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 44' είχε δοκάρι και ο Παουλίνιο, χάνοντας την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα έριξε την απόδοση της, αλλά δεν το πλήρωσε. Η Μπιλμπάο, με εξαίρεση δύο καλές του Αντούριθ στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις και το 2-0 έμεινε ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.