Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Με Ιγκουαΐν στο +4 η Γιουβέντους

Σέριε Α: Με Ιγκουαΐν στο +4 η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2018 21:29
Με πρωταγωνιστή τον Ιγκουαΐν (γκολ και ασίστ) η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 της Αταλάντα στο Τορίνο και άφησε τέσσερις βαθμούς πίσω τη δεύτερη της βαθμολογίας Νάπολι.

Την 12η σερί νίκη της στην Σέριε Α πήρε η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε με 2-0 της Αταλάντα στο Τορίνο, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 26η αγωνιστική. Η «Γηραιά Κυρία» έφτασε τους 74 βαθμούς και ξέφυγε με +4 από την Νάπολι, δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 22 Απριλίου στο Τορίνο, ενώ για τους «μπιανκονέρι» ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς με Ίντερ και Ρόμα.

Η Γιουβέντους είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 29’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Ντάγκλας Κόστα έφυγε στην κόντρα και τροφοδότησε τον Ιγκουαΐν, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με εύστοχο πλασέ «έγραψε» το 1-0. Η Αταλάντα προσπάθησε να απαντήσει και στο 49’ είχε καλή στιγμή με κεφαλιά του Μαντσίνι που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η Γιουβέντους απάντησε με δοκάρι του Ντάγκλας Κόστα στο 64’ ενώ τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν διπλή χαμένη ευκαιρία με Ντιμπάλα και Πιάνιτς. Στο 69’ η Αταλάντα έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω δεύτερης κίτρινης του Μαντσίνι και στο 81’ ο Ματουντί διαμόρφωσε το τελικό 2-0 μετά από ασίστ του Ιγκουαΐν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.