Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλβέρδε: «Το ποδόσφαιρο κάνει τους Ελληνες τρελούς»!

Βαλβέρδε: «Το ποδόσφαιρο κάνει τους Ελληνες τρελούς»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2018 22:15
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε από τους Ισπανούς για όσα συνέβησαν στην «Τούμπα» και τόνισε ότι οι Έλληνες οπαδοί «τρελαίνονται» στα ντέρμπι. Τι είπε για την κατάσταση του Ινιέστα και το πως περιμένει τη ρεβάνς με την Τσέλσι

Έχοντας περάσει δύο φορές από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για όσα συνέβησαν στην Τούμπα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει της ρεβάνς με την Τσέλσι, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν πήρε θέση για το συμβάν, τονίζοντας ότι τα ντέρμπι τρελαίνουν τους Έλληνες:

«Έχω βρεθεί σε αγώνες τέτοιας πίεσης. Τα ντέρμπι εκεί είναι πολύ δυνατά. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για περίεργο φαινόμενο, μιας και οι Έλληνες οπαδοί δεν δημιουργούν προβλήματα με την Εθνική Ελλάδας. Ωστόσο, στα ντέρμπι του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού είναι πολύ δυνατοί. Είναι καλό να υπάρχει πάθος στο γήπεδο, αλλά αυτό πρέπει να συμβαίνει μέχρι ένα σημείο. Το ποδόσφαιρο τους τρελαίνει».

Όσον αφορά την κατάσταση του Ινιέστα και το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο αυριανό (14/3) παιχνίδι, ανέφερε: «Τα πάει πολύ καλά στην προπόνηση όμως δεν μπορούμε να πούμε αν θα παίξει αύριο. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι, όμως πρέπει να είσαι 100% έτοιμος. Θα εξαρτηθεί από την τελευταία προπόνηση που θα κάνουμε. Το αυριανό παιχνίδι είναι must-win και πρέπει να πάρεις ρίσκα, όχι όμως εάν αυτά θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των παικτών».

Για το παιχνίδι με την Τσέλσι, τόνισε: «Στο πρώτο ματς είδαμε τις αρετές της Τσέλσι. Δεν ξέρουμε αν θα είναι πιο επιθετικοί στη ρεβάνς, θα εξαρτηθεί από το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Το 1-1 είναι ένα σκορ που μας δίνει την πρόκριση, όμως δύσκολα το παιχνίδι θα λήξει στο 0-0. Η Τσέλσι είναι ομάδα που μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή. Είναι αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και στις στημένες φάσεις, επομένως πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.