Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2018 00:07
Με δύο γκολ του Νταβίντ Σίλβα, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Στόουκ και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Στο +16 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Θέμα χρόνου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» κέρδισαν με 2-0 την Στόουκ στο «Μπριτάνια» και θέλουν τρεις νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια για να «σφραγίσουν» και μαθηματικά τον τίτλο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε ήδη τους 81 βαθμούς, οι οποίοι θα ήταν αρκετοί για να της δώσουν το πρωτάθλημα στις έξι από τις 25 προηγούμενες σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ, συμπεριλαμβανομένης και της σεζόν 2015-16 όπου ο τίτλος πήγε στην Λέστερ. Η Σίτι μπορεί να διεκδικήσει άλλους 24 βαθμούς και φυσικά απειλεί το ρεκόρ της Τσέλσι με 95 τη σεζόν 2004-05.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Σίτι ήταν ο Νταβίντ Σίλβα. Ο Ισπανός άσος άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, ενώ ο ίδιος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 50’ τσιμπώντας τη μπάλα από τον Μπάτλαντ.

Η Στόουκ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει, ενώ στην αντίποδα οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές με Φερναντίνιο (56’), Στέργλινγκ (58’ ) και Γουόκερ (73’) για ένα τρίτο γκολ. Το 0-2 έμεινε ως το φινάλε και η Σίτι βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο, την ώρα που οι γηπεδούχοι βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.