Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάχαλο με το ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων, αλλά... αναβολή

Μπάχαλο με το ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων, αλλά... αναβολή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2018 15:30
Η απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος από την Κυβέρνηση, οδηγεί σε αναβολή και το αποψινό (12/3) παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα, παρά το γεγονός ότι οι Ηπειρώτες ενημερώθηκαν από τον παρατηρητή της Λίγκας ότι το ματς θα γίνει κανονικά!

Αλαλούμ για ακόμα μια φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πριν λίγη ώρα η Κυβέρνηση μέσω του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη ανακοίνωσε την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague, έπειτα από όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας.

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού ενημέρωνε πως αναβάλλεται και το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ολοκληρώνει την 25η αγωνιστική, ωστόσο η ομάδα των Ιωαννίνων έρχεται με ανακοίνωσή της να ενημερώσει πως αυτό θα γίνει κανονικά, κάτι το οποίο αναφέρει και η ομάδα της Ριζούπολης!

Όμως, η Super Leaguε ενημέρωσε ότι περιμένει την επίσημη απάντηση του Υπουργείου και όλα δείχνουν ότι θα αναβληθεί και αυτό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

«Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας της 25ης αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» μετά από την ενημέρωση που είχαμε από τη διοργανώτρια αρχή… Οι ετοιμασίες στο γήπεδο γίνονται κανονικά για τον σημερινό αγώνα...»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.