Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βασιλειάδης: «Τα ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις»

Βασιλειάδης: «Τα ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2018 00:35
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με δήλωσή του μιλάει για γενναίες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν μετά το ματς της Τούμπας. Σκέψεις για διακοπή του πρωταθλήματος!

Για ακραία φαινόμενα που απαιτούν γενναίες αποφάσεις έκανε λόγο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Τούμπας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Βασιλειάδης έχει προγραμματίσει την Δευτέρα να κάνει συσκέψεις με FIFA, UEFA και ΕΠΟ και η πρώτη του σκέψη είναι η διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.