Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ

Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2018 21:17
Το Σάββατο (10/3) το απόγευμα ή την Κυριακή (11/3) αναμένεται η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης.

Μετά από σχεδόν τρεις ώρες ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (9/3) η εκδίκαση της έφεσης της τιμωρίας του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα της Τούμπας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Προς το τέλος της διαδικασίας, ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ζήτησε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να βγάλει έως το Σάββατο (10/3) την απόφαση για την έφεση του «Δικεφάλου».

Ο Δημήτρης Σκουτέρης, τότε του απάντησε: «Το θεωρείται ευχερές; Την άλλη φορά λέγατε πόσο γρήγορα έβγαλε την απόφαση... Στο δεύτερο βαθμό είμαστε πιο γρήγοροι; Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα σε κανέναν. Ξέρω ότι έχετε αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά δεν θα βγάλουμε μια απόφαση όπως να' ναι».

Όσον αφορά το πότε θα βγει η απόφαση, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ απάντησε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Θα δούμε παιδιά, από το απόγευμα του Σαββάτου κι αν... Άνθρωποι είμαστε κι εμείς»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.