Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας:  Με τεσσάρα στα προημιτελικά η Τσέλσι

Κύπελλο Αγγλίας: Με τεσσάρα στα προημιτελικά η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2018 00:11
Η Τσέλσι διέλυσε με 4-0 την Χαλ στο Λονδίνο και εξασφάλισε με άνεση την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Στους «8» και η Λέστερ, 1-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Τσέλσι πήρε ξεκούραστη πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας με 4-0 της Χαλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Αντόνιο Κόντε έδωσε «ανάσες» σε αρκετούς βασικούς, ενώ στον αντίποδα, η Χαλ παρατάχθηκε χωρίς τα 3/4 της αμυντικής της τετράδας, αφού Έκτορ, Τομόρι και Άινα αγωνίζονται στους «τίγρεις» με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» από το πρώτο μέρος το ματς, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Μόλις στο 2’ ο Γουίλιαν άνοιξε το σκορ με τρομερό τελείωμα από το ημικύκλιο, ενώ στο 13’ ο Ζιρού αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή. Το 2-0 ήρθε στο 26’, με τον Πέδρο να ευστοχεί από κοντά ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Φάμπρεγκας.

Στο 32’ ο Γουίλαιν πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με σουτ έξω από την περιοχή και δέκα λεπτά μετά ήρθε η σειρά του Ζιρού να σκοράρει. Ο Γάλλος «έγραψε» το 4-0 με κοντινό πλασέ, ύστερα από γύρισμα του Έμερσον, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Τσέλσι.

Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι κατέβασε ρυθμό, με τον Κόντε να βάζει στο ματς τους 17χρονους Οντόι και Σκοτ. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές για ένα πέμπτο γκολ, το οποίο δεν ήρθε. Στον αντίποδα, η Χαλ είχε χαμένο πέναλτι στο 51’ με τον Μέιλερ, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Καμπαγιέρο από την άσπρη βούλα. Το 4-0 έμεινε ως το φινάλε και η Τσέλσι πήρε ξεκούραστη πρόκριση για τους «8» πριν τα δύσκολα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι.

Στο άλλο ματς, η Λέστερ , με γκολ του Βάρντι (66’), κέρδισε με 1-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ» και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.