Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλήγμα με Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό, μέχρι και «νυστέρι» ο Μολίνς

Πλήγμα με Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό, μέχρι και «νυστέρι» ο Μολίνς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2018 18:58
Ο Μυστακίδης θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στην Θεσσαλονίκη και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα. Ακόμα 2-3 εβδομάδες εκτός ο Μολίνς, που ίσως χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Νέο πρόβλημα τραυματισμού στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιάννης Μυστακίδης θα πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Ο νεαρός επιθετικός είχε κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει γίνει σωστή επούλωση στο σημείο που είχε κάνει πέρυσι το χειρουργείο του για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα και θα χάσει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού κόντρα σε ΑΕΛ, Λαμία, Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης.

Άσχημα είναι τα μαντάτα και για τον Γκιγέρμο Μολίνς. Ο Σουηδός, που πήγε στο εξειδικευμένο αθλητιατρικό κέντρο του Μονάχου για προβλήματα στους κοιλιακούς, θα συνεχίσει θεραπεία και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί σε 2-3 εβδομάδες. Σε περίπτωση υποτροπής των συμπτωμάτων μπορεί να παραστεί αναγκαία η χειρουργική επέμβαση.

Η επίσημη ενημέρωση του τριφυλλιού ανέφερε:


«Ο Γιάννης Μυστακίδης επανήρθε στην αγωνιστική δράση λίγο πριν το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό μετά από πλαστική προσθίου χιαστού και συρραφή έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Μαγνητική τομογραφία που έγινε λόγω συνεχιζομένων συμπτωμάτων στην περιοχή του μηνίσκου, έδειξε ατελή επούλωση στο σημείο της ραφής.

Κατόπιν συνεννόησης του γιατρού του Παναθηναϊκού, Γιάννη Λεβάκου με τον ομόλογό του του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, ο παίκτης επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό του μηνίσκου το Σαββατοκύριακο.

Ο Γκιγέρμο Μολίνς πήγε στο εξειδικευμένο αθλητιατρικό κέντρο του Μονάχου για προβλήματα του βουβώνα, όπου εξετάστηκε και του συστήθηκε κατ' αρχάς συνέχεια της συντηρητικής αγωγής με τοπικές εγχύσεις και πρόγραμμα αποκατάστασης. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επαναξιολογηθεί μετά από 2-3 εβδομάδες, ενώ σε περίπτωση υποτροπής των συμπτωμάτων μπορεί να παραστεί αναγκαία η χειρουργική επέμβαση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.