Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντι Μαρία: «Βρέθηκα πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι»

Ντι Μαρία: «Βρέθηκα πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2018 18:20
Ο Ντι Μαρία αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε στις επισκέψεις του στον ψυχολόγο που τον βοήθησαν να ξεπεράσει τα προβλήματα που του δημιουργήθηκαν από τα «πειράγματα» στα social media!

Συνέντευξη στο «TYC Sports» έδωσε ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος επιβεβαίωσε τα σενάρια που τον ήθελαν μια «ανάσα» απ’ το να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου:

«Βρέθηκα πολύ κοντά στο να υπογράψω στην Μπαρτσελόνα, όμως δυστυχώς κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι αδύνατα», δήλωσε ο Ντι Μαρία, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα: «Το 2018 είμαι σε καλή φόρμα, κάτι που με κάνει χαρούμενο. Μου αρέσει περισσότερο να δημιουργώ, παρά να σκοράρω. Θέλω να είμαι χρήσιμος για την ομάδα μου».

Για τους Μέσι και Κριστιάνο σχολίασε: «Ο Μέσι είναι πάντα ο καλύτερος, κάθε χρόνο είναι ο κορυφαίος. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω τον Λίο. Συνέχεια μας εκπλήσσει. Ο Κριστιάνο είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Ότι αγωνίζεται στην ίδια εποχή με τον Μέσι το κάνει πιο δύσκολο γι' αυτόν».

Τέλος, ο Αργεντινός αναφέρθηκε στις επισκέψεις του στον ψυχολόγο για να ξεπεράσει τα προβλήματα που του δημιουργήθηκαν μετά τα όσα άκουσε αυτός και οι συμπαίκτες του στα social media μετά τις αποτυχίες της Εθνικής Αργεντινής:

«Τα memes που δημιουργήθηκαν για τους παίκτες της Εθνικής μας πλήγωσαν πολύ. Σε κάνει να σκεφτείς αρκετά, ακόμα και να αποχωρήσεις από την Εθνική. Ήταν δύσκολο να βλέπεις την οικογένεια σου να υποφέρει για σένα. Με βοήθησε πολύ ο ψυχολόγος μου. Μπόρεσα να μιλήσω, να ξεφορτωθώ πράγματα. Με τη βοήθειά του κατάλαβα πως μετά από μια αναποδιά και ένα ατυχές γεγονός μπορείς και να γελάς. Το κεφάλι μου πλέον είναι καλά»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.