Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2018 21:36
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και με συνολικό σκορ 5-1 πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Συμπληρώθηκε το «πάζλ» των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά τις προκρίσεις των ΑΕΚ, Πανιωνίου και ΑΕΛ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Ο Ατρόμητος, που βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, μπήκε δυνατά στο ματς, πιέζοντας για ένα γρήγορο τέρμα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και στο 26’ σπατάλησαν σημαντική στιγμή για το 1-0. Ο Μπρούνο έκλεψε από τον Αζεβέδο, γύρισε στον Ντιγκινί κι ο Γάλλος με πλασέ από το ημικύκλιο έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το γκολ και στο 30’ κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του τελική στο ματς. Ο Σάχοφ έβγαλε κάθετη για τον Κουλούρη, αυτός επέστρεψε με τακουνάκι τη μπάλα στον Ουκρανό, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Μίρκοβιτς, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Το γκολ επηρέασε τον Ατρόμητο και ο «Δικέφαλος» διατήρησε με άνεση το προβάδισμα του ως το ημίχρονο.

Τα πάντα ουσιαστικά είχαν κριθεί, αφού ο Ατρόμητος ήθελε τέσσερα γκολ για να πάρει αυτός την πρόκριση. Παρόλα αυτά οι Περιστεριώτες δεν τα παράτησαν και στο 54’ ισοφάρισαν το σκορ σε 1-1. Ο Πασχαλάκης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπουσούλατζιτς, ωστόσο στη συνέχεια της φάσης ο Κωτσόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Βασιλακάκης με κοντινή κεφαλιά έφερε το σκορ στα ίσια.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο ματς και στο 66’ «άγγιξαν» την ανατροπή. Ύστερα από φάση διαρκείας, ο Κωτσόπουλος έκανε το σουτ, με τον Μαλεζά να διώχνει πάνω στη γραμμή. Ο ΠΑΟΚ κράτησε το 1-1 και στην αμέσως επόμενη φάση βρήκε δίχτυα με ωραίο σουτ του Κάνιας από το ημικύκλιο.

Το… κερασάκι έβαλε ο Κουλούρης στο 79’. Ο Μπίσεσβαρ με εξαιρετική κάθετη, βρήκε τον Έλληνα επιθετικό κι αυτός πλάσαρε τον Μίρκοβιτς, σκοράροντας το πρώτο του γκολ μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στις 10 Δεκεμβρίου. Ο Ατρόμητος είχε δύο σημαντικές στιγμές με κεφαλιά του Κωτσόπουλου (86’) και σουτ του Ούμπιντες (89’), όμως ο Πασχαλάκης κράτησε το 1-3 ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.