Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Τρόφι: Στον τελικό Λέιτον Όριεντ και Σάουθεντ

Λιγκ Τρόφι: Στον τελικό Λέιτον Όριεντ και Σάουθεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2013 00:41
Λέιτον Όριεντ και Σάουθεντ ήταν οι μεγάλες νικήτριες των ημιτελικών της Νότιας Περιφέρειας στο Λιγκ Τρόφι και πλέον οι δύο ομάδες θα «διασταυρώσουν τα ξίφη» τους στον έναν εκ των δύο τοπικών τελικών ο οποίος θα δώσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Μεγάλο παιχνίδι στο «Κάσαμ» με την Σάουθεντ να παίρνει την εκτός έδρας νίκη-πρόκριση επί της Όξφορντ στα πέναλτι με 5-3, ύστερα από το τελικό 3-3. Ο Κορ άνοιξε το σκορ στο 6’ για την Σάουθεντ, ωστόσο οι Μαρς στο 14’ και Κράντοκ στο 31’, γύρισαν το σκορ υπέρ της Όξφορντ. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Κλόσερι ισοφαρίζει στο 54’ και τον Κορ να ξαναδίνει το προβάδισμα για τους «Σρίμπερς» στο 59’. Η Όξφορντ κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι στο 90’, ωστόσo ήταν άστοχη από την «άσπρη βούλα» και η Σάουθεντ πανηγύρισε τελικώς την μεγάλη πρόκριση.

Στο άλλο παιχνίδι, η γηπεδούχος Λέιτον Όριεντ παρότι έπαιξε ένα τέταρτο με 10 παίκτες, κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Γέοβιλ με το γκολ του Μόνεϊ στο 90’. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Γκίφιθ να αφήνει την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα στο 75’, ωστόσο η Γέοβιλ δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και τελικώς την πλήρωσε... στον «θάνατο».

Τα αποτελέσματα


Λέιτον Όριεντ - Γέοβιλ 1-0

Όξφορντ - Σάουθεντ 3-3 (3-5 πεν.)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.